Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Néha mélyről jövő bűzös...

Néha mélyről jövő bűzös lehellet,mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ha durván akarnám kifejezni magam azt mondanám rothadás szag,sokszor amikor sietek valahova és kapkodom a levegőm akkor szokott előjönni,de gyakorta érzem reggel 2 fogmosás után is,"jó szájízzel" de ez valahogy mélyről jön...24 éves vagyok egy évig cigiztem de akkor sem szívtam sokat,viszont már másfél éve leszoktam,attól nem hiszem hogy lehet baj,nemrég voltam mellkas CT-n de a tüdőmmel nincs semmi baj,meg nem is hiszem hogy onnan jön,nektek volt már ilyen?Esetleg reflux?Viszont nem ég soha sem a gyomrom,és savas felböfögésem sem volt még...Szerintetek?

2021. júl. 26. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Mandulakő?
2021. júl. 26. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Nyitott gyomorszáj, rossz fog?Fogkefe sem elég, csak a fogkefe reklámokban szedi ki a fog közül az étel maradékot,én is akkor jöttem rá amikor elkezdtem fogselymet is használni...
2021. júl. 26. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Nem jól záródó gyomorszáj, reflux ahogy említetted, attól még kezdődő lehet, hiába nem ég a gyomrod. Esetleg valamilyen gyulladás, fertőzés a szájadban, fogaknál, valamilyen krónikus bakteriális, gombás, parazita fertőzés. Érdemes lehet egy gyomortükrőzésre, aztán béltükrözésre elmenni. Az a baj az ilyen emésztőrendszeri panaszokkal, hogy nagyon sokszor baromi nehezen lehet kideríteni mi okozza, hosszas kivizsgálások után is, vagy ha megvan a gond, akkor már lehet késő. Minden esetre a rossz szájszag, sosem jelent jót, önmagában csak egy tünet, ami mindig valami háttérben meghúzódó betegségre utal.
2021. júl. 26. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Refluxod ugy is lehet, hogy tul suru a gyomorsavad, hiaba nincs "olyan" sok hogy feloklendezzed. Ez szepen felparolog a nyelocsoveden at a szadba meg orrodba, ez savasabb kornyezetet teremt a bakteriumoknak, amiket kifejezetten kedvelnek, igy egeszen a legcsotol amikor kilehelsz akkor ez a sok bakterium buze.

Ebbol lehet utana mindenfele bajod, enyhen gyulladt, irritalt iny, erosebb hajlam a szuvasodasra, hiaba mosod rendesen a fogad (amit ketlek, hogy tenyleg rendesen, betanitott modszerrel mosod a fogad, es helyette csak jozan paraszti esszel fogsz neki)

Ahogy irta mas is lehet mandulako is, esetleg gyulladt mandula - szinten jo hely baciknak.

Lehet a tudoben is vannak bakteriumok, irritacio, amit nem mutat ki a CT.

Lehet alapbol ilyen a szajszagod, csak ameddig cigiztel eddig fust szagu volt.

Millio dolog lehet.

2021. júl. 26. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!