Sárgás nyelv mitől?
Figyelt kérdés
Ezeknek lehet köze hozzá?
Nagy kiterjedésű gombás fertőzés a lágyékba. Erős gyulladás a hónaljban amit műtöttek
2021. júl. 24. 11:11
1/5 anonim válasza:
Gomba, azaz szájpenész. Szerintem, így látatlanban.
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy valami étel befogta. Vagy ital.
4/5 anonim válasza:
Fogkefével minden fogmosádnál a nyelvedet is most meg, ha kell vegyél nyelv tisztítót (nem tudom magyarul a pontos nevét)
Nekem is volt, mivel én csak a fogam mostam nyelvem nem
(ahogy előttem is írták lehet kaja miatt is, de ha hosszútávon marad akkor nem a kaja + a szájszagod is változtatja)
Mint mondtam, nekem special azzal hogy a fogkefével (és fogkrémmel) mostam a nyelvem is nem csak a fogaim, kb 1 hónap alatt teljesen elmúlt
Akármi is volt az, gomba vagy más
5/5 A kérdező kommentje:
Attól lehet hogy rengeteg a savam,és 7 éve minden reggel epét meg savat hányok a refluxtól?
2021. okt. 6. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!