Más is tapasztalt ilyet? Miért jön ennyi betegség? Szivat az élet??
Na ez nem semmi, én meg már évek óta nem voltam beteg, egy egy orrfolyás, kisseb torokfájáson kívül, de ezek miatt sem rohantam orvoshoz.
Kitartást az életben, soha ne add fel.
Tanulj belőlük. Pl ha a napon dolgozol egész nap, akkor legyen rajtad bevizezett sapka, a bakteriális fertőzést megelőzheted ha jobban odafigyelsz a higiéniára (napi többszöri mosakodás intimmosóval, főleg nyáron mikor befülledhet az ember), pamut bugyi, NEM TANGA, és védekezés szex közben. Vesegörcse meg azoknak szokott lenni akik nem isznak eleget. Minimum napi 2-3 literre szüksége van a szervezetnek, a nyári melegben többre.
Nem tudom szoktál-e análozni, de ha igen, akkor nem csodálom hogy prolapszusod lett. Ha nem szoktál, akkor az étkezésedre figyelj, egyél sok rostosat ami lágyítja a székletet.
A strandolós fülgyulladás meg gyerekkorban szokott előfordulni, azért az ember felnőtt korára megtanul erre is odafigyelni, hogy ne menjen víz a fülébe, szemébe, szájába, stb, mert bizony ezekből gondok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!