Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Menstruálás alatt nőgyógyász?

Menstruálás alatt nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Holnap sürgősen el kell mennem nőgyógyászhoz, mert megyünk el itthonról a jegyesemmel, és fogamzásgátlót kell iratnom. Utolsó napokban járok, nem folyik sok, de így mehetek nőgyógyászhoz? (még nem szedtem fogamzásgátlót)

2021. júl. 6. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem fog felírni, mert ahhoz labor is kell. Szóval ne reménykedj.
2021. júl. 6. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Menjél persze, nagyon ritka az az orvos, aki kér vérvételt előtte. Persze értelme nem lesz, mert minimum 1 hónap kell, hogy hasson...
2021. júl. 6. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ. Nálunk sajnos szemrebbenés nélkül felírja a nőgyógyász a fogamzásgátlót labor nélkül is. :S

Ha meg is akar vizsgálni, akkor lehet hogy elküld így, nem biztos. Alapesetben csak súlyos panasz esetén viszgálnak meg menstruáció alatt...

2021. júl. 6. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Ha eddig kibírtad nelkule, most is ki fogsz par hete, foleg hogy teljesen mindegy lenne, mivel csak akkor ved az elso szemtől, ha az elso napokban veszed be...3 vagy 5, mar passz
2021. júl. 6. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Használjatok gumióvszert, az rögtön 'hat', nem úgy mint a tabletta.
2021. júl. 6. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, nem er ra? Az elso szemet egyebkent is menstruacio elso napjan kell bevenni, tehat hiaba irja fel, varnod kell, ezt remelem tudod.
2021. júl. 6. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Alaphelyzetben menzesz alatt csak akkor vizsgál meg a nőgyógyász, ha azzal kapcsolatos a probléma, amivel mész.

Fogalmazásgátló feliratás: az olyan orvost, aki vizsgálat és labor nélkül felírja első alkalommal, nagyon nagy ívben el kell kerülni!

És ahogy előttem is írták: csak akkor lehet az első szemtől elhagyni a védekezést, ha a menzesz első napján kezded szedni. Tehát ha fel is írja most, csak a következő ciklustól kezdve véd.

2021. júl. 6. 18:11
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! voltam már, semmi gond nem volt

megvizsgált :)

2021. júl. 7. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Oke, de ugye nem most tervezed bevenni a gyogyszert? Ugye az orvos elmondta, hogyan kell alkalmazni?
2021. júl. 7. 15:26
 10/10 A kérdező kommentje:

igen

elküldött vérvételre, stb

majd csak eredmények után kezdhetem el

2021. júl. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!