Begedu kérdése:
Mononukleozis, valaki tippek/tanacsok?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki mar atesett a mononukleozison? Maga a torokfajas es a laz resze mar elmult halisten, maradt a hidegrazas, neha a vegtagjaim durvan kihulnek, es ez mellett iszonyat faradtsag erzetem van, Igaz meg csak 2 hete vagyok benne, de gondolom ez naprol napra lesz csak jobb ugye? Tippek/tanacsokat elfogadok!:)2021. júl. 6. 13:43
1/2 anonim válasza:
inkább hétről hétre leszbváltozás, hónapokig szarul leszel még.
Ez nem holmi influenza meg covid. Máj és lép gyulladás, az egész sezrvezetet magyon megviseli.
2/2 paradicsom31 válasza:
Én legalább egy hónapig pocsékul voltam. Nekem nem volt lázam, semmi ilyen. Nekem nagyon csúnya kiütéseim lettek, amit brutálisan viszekttek. Mintha hatalmas szúnyogcsípések lennének. Heti egyszer jártam dokihoz fenistil injekcióra, attól legalább nem viszketett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!