Milyen betegség okozhat visszatérő mandulagyulladást? (Részletek lent)
1 hónapja majdnem folyamatosan mandulagyulladásom van. Az első tüszős volt, és Curamot szedtem 1 hétig (végig szedtem). Sajnos arra nem emlékszem napi hányat kellett, mert nem tulajdonítottam neki ngy jelentőséget, de azt hiszem napi 2-t. Ennek hatására elmúlt, majd 3 nappal az utolsó antibiotikum után nagyon csúnyán tüszősen begyulladt a mandulám, egy erősebb antibiotikumot kaptam, sajnos a nevére nem emlékszem, de 1 hétig szedtem. Levitte a gyulladást, majd az utolsó szemre 1 héttel újra begyulladt, de nem tüszősen, és valami gyengébb antibiotikumot kaptam. Ha fontos, meg tudom mondani milyet (most nem jut eszembe). 1 hétig kell, viszont már négy napja szedem és nem látok javulást.
Mi lehet ennek az oka? Nem eszek/iszok hideget, illetve közösségbe se járok sokat. Előre is köszönöm a válaszokat!
Góc
Nekem is ez van
Kivételre várok....
Majd ha oldanak eleget a szigorításokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!