Meddig fertőző a baktérium okozta mandula gyulladás? Mit tehetek, hogy hamarabb meggyógyuljak?
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 15:42
1/4 anonim válasza:
Az, hogy meddig fertőző, azt nem tudom. Viszont minden egyes alkalommal, amikor én próbáltam kikezelni magam csődöt mondtam és csak az antibiotikum használt, de az kb 1-2 nap alatt helyrerazott. Lehet más tud egyéb módot, de nekem csak az antibiotikum használt.
2/4 anonim válasza:
Azt hogy meddig fertőz én sem tudom. De az évek során nekem is jó párszor meggyűlt a bajom ezzel a betegséggel. Munka közben egyik épületből be a másikba pólóban aztán télen ez meg is hozta az eredményét. Rengeteg dolgot találtam a neten, rengeteg módszert kipróbáltam, de csak egy segített nekem. Ezt pedig egy svéd oldalon találtam, egy speciális tea. Nincs jó íze de nekem hatásos volt. A hozzávalók pedig: egy kanál cukor, egy deci citromlé, egy jó nagy fasz, és egy kevés gyömbér. Majd esetleg írd meg ha segített. :)
3/4 anonim válasza:
A hátulról a második összetevőre feltétlenül szükség van? :DDD Amúgy jót nevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!