Mikor èrkezik a corna vírus következő hullàma?
Szeptembert mondanám. Szerintem, tippem szerint megvárják az utolsó idei nagy, világszintű sporteseménynek, vagyis a paralimpiának a végét, szeptember 5-öt a nagy bejelentéssel, utána alighanem robbanni fognak a számok világszerte.
A kérdés, hogy a már beoltottakat (és különösen azokat a beoltottakat, akiket jó - Pfizer, Moderna - vakcinákkal oltottak) hogyan fogja érinteni a 4. hullám, rájuk milyen korlátozó intézkedéseket fognak vonatkoztatni.
Engem személy szerint az sem érdekel, ha börtönszerű zárat kapnak a nem oltottak, az oltottak közül a keleti, silány minőségű vakcinával oltottaknak pedig - emlegették is az oltáskeverést - én legalább 1 nyugati vakcinát (Pfizer, Moderna) adnék 3. emlékeztetőnek.
A nyugati vakcinával oltottakat pedig - ha rajtam múlna - engedném, hogy éljék az életüket. (Azért a nagy tömegrendezvényekre mindenkit csak előzetes ingyenes, helyszíni (legalább gyors)teszttel engednék be.)
8-as
Hála az égnek, hogy nem rajtad múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!