Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rostasejt gyulladás lenne?

Rostasejt gyulladás lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt már valakinek rostasejt gyulladása? Mik voltak a tünetei? Az otromba érzek nyomás,olyan mintha folyton váladékot nyelnék és folytó érzést is érzek. Nem rég voltam vérvételen, ott minden rendben volt. Voltam ezzel a problémával már fül-orr-gégészeten is, ott megállapította a dr.Nő hogy az egyik orrjuk ferde és ez okozhatja a nyomó érzést az orrban. Kaptam rá szteroidos orrsprayt. Én azért gyanakszom rostasejt gyulladásra mert hogy folyton nyelvem a váladékot és nagyon passzolnak a tüneteim hozzá. Kicsit megilyedtem mert olvastam rostasejt daganatról is 😬

Ha volt valakinek, lenne olyan kedves és leírná a tapasztalatait?

Előre is köszönöm.

2021. júl. 3. 09:18
A kérdező szavazást indított:
Rostasejtgyulladás
Krónikus
Tünetek
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen,egy anonim internetes oldalon,látatlanban biztosan jobban tudja bárki mi bajod van, mint egy szakorvos. Életszerű :D
2021. júl. 3. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a szavazási listából lehet választani, akkor szimptóma.

Mi lenne ha internetes öndiagnosztizálás helyett visszamennél orvoshoz?

2021. júl. 3. 09:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Az lesz, csak addig gondoltam hátha válaszol valaki olyan akinek volt ilyen baja és megosztaná velem a tapasztalatát. Köszönöm azért a válaszokat. További szép napot.
2021. júl. 3. 10:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!