Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet ettől hasmenés ennyi...

Lehet ettől hasmenés ennyi ideig, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kedden ettem először (és valószínüleg utoljára) a húgom (17) főztjéből. Marha pörkölt volt nokedlivel, a nokedli zsírban tocsogva összeragadva nagy darabokban, a pörkölt meg brutál folyékony. Egy tányérral ettem belőle, hogy ne sértsem meg. Három órával utána hasmenés, azóta is tart, van, hogy 5 percenként, van, hogy 3 óránként. 7 alsógatya került idő előtt a szennyesbe... Banánnal próbálkozt, tegnap megettem egymás után kettőt, de nem segített, utána 5 perccel jött is, fél óra a WC-n. Ma délelőtt, a roham előtt akkorát kordultam, hogy először azt hittem, valaki távol a WC-t húzta le. Utána, miután végeztem, le voltam izzadva és remegtek a lábaim is, le kellett feküdnöm.

18/F.

2021. júl. 1. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
vegyél be hasfogót
2021. júl. 1. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Én smecta port szoktam szedni amíg kell, kár szenvedni.
2021. júl. 1. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Es a tobbiek hogy vannak? Ha a meleg miatt nem volt valami friss, pl enyhe etelmergezes.
2021. júl. 2. 00:56
 4/5 A kérdező kommentje:
A többieknek semmi bajuk.
2021. júl. 2. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a sok zsírtól jártál igy, nem bírtad.

Soha nem eszünk meg valamit azért hogy ne sértsünk meg valakit mert ez a vége. Ha olyan rossz volt az állaga akkor 1-2 kanál után lekellett volna állnod hogy köszi de túl zsíros. Vegyél be gyógyszert.

2021. júl. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!