Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vashiányra meddig kell gyógysz...

Vashiányra meddig kell gyógyszert szednem?

Figyelt kérdés
A Maltofer nevű rágótablettát kaptam vashiányra, de már az első doboz a végét járja. Aki szedte már és nem terhesség alatt kellett neki, meddig szedte? Ha nem íratok megint, gondolom ugyanúgy visszaesik a vasszintem, ugye?

2021. jún. 30. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
A maltofert szedheted egy életen át mert semmit nem fog hatni, én is szedtem, tudom hogy a háziorvos íratta fel neked, mert pénzt kap utána, viszont tudok egy hatásosabb vas kapszulát aminek most nem jut eszembe a neve de megvan a doboza (most már nem fogok keresgélni ilyen későn) holnap viszont szívesen elküldöm ha érdekel.
2021. júl. 1. 00:12
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Attól egy éven belül feltöltődött a szervezetem. Viszont drágább is valakivel. A maltofert meg elmegy a fenébe a karamell ízű 'cukorkájával" mert nem ér semmit az tény.
2021. júl. 1. 00:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Természetesen érdekel. Köszönöm, ha előkeresed! :)
2021. júl. 1. 00:16
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

A maltofer jó,csak folsavval és c viraminnsl együtt kell szedni.

Egy kúra minimum 4hónao, maximum 6 hónap kell legyeb.

2021. júl. 1. 01:10
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Teljesen jó én MaltoferFol-al fél év alatt rendbe jöttem. Előtte vérátömlesztést kaptam, annyira baj volt...
2021. júl. 1. 03:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Szóval attól hogy nem vált be nekem le kell értékelni az válaszom kösz.
2021. júl. 1. 07:00
 7/8 anonim ***** válasza:
*a
2021. júl. 1. 07:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Ment a zöld pipa #4-es, köszi a tanácsot! :) Nekem is mégegy vérvétel kell, hogy meglássam, hogy használ.
2021. júl. 1. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!