Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet a melegtől, vagy...

Ez lehet a melegtől, vagy valami betegségre utal?

Figyelt kérdés
1-2 napja elkezdtek égni és viszketni a tenyereim és az ujjaim. Megjelentek rajta ilyen apró piros pöttyök, ezek a tenyereimen, az ujjaimon inkább, fehéres, áttetszőek. Leginkább a középső és gyűrűs ujjamon érzem. Igazából mindig izzad folyamatosan a tenyerem, illetve most a melegbe még rosszabb. Nem lehet hogy csak ettől van? Elmúlhat magától? Holnap mennék oltásra is egyébként. Illetve olvastam olyat is, hogy esetleg a sok szappanos kézmosástól is kialakulhat viszketés. Őszintén remélem, hogy semmi rüh vagy hasonló nincs a dologban. Tisztálkodok rendesen.
2021. jún. 23. 10:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Voltam háziorvosnál. Írt fel Lendim tablettát, ez ilyen allergia elleni cucc elvileg, Advantan kenőcsöt ekcéma ellen, illetve egy krémet szerűséget, amit szappan helyett kell használnom kézmosásnál. Szerintetek mennyi idő múlva lehet javulás? Mert bekentem délután, de semmit nem hatott, ugyanúgy viszketett csak legalább ragadt a kezem. Pont a tenyerem ugye, nem is tudok fogni így semmit, mert tiszta ragacs lesz minden.
2021. jún. 23. 17:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Lassan fog elmúlni, napok, akár egy hét. Sajnos ez ilyen.
2021. jún. 24. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!