Ugye ez nem lehet vakbélgyulladás?
Tompán fáj a hasam jobb oldala alul, de ha nem figyelek rá oda, nem is érzem. Csak most, hogy elkezdodott a nyári szünet, nem foglal le a suli, így nem tudom könnyen elterelni a figyelmemet.
Hányinger, rossz kozerzet, lázam nincsen. Ha megnyomom, ill lábam felemelem, akkor sem fáj erősebben és sehol máshol nem fáj.
Lassan meg fog jönni a menstruációm, illetve egy kicsit most székrekedésem is van.
Ugye ez nem lehet vakbél?
Nem valószínű, de én azért nem a gyk-n érdeklődnék, mert a távdiagnosztika nem működik jól ismeretleneknél és HA mégis az és nem mész el orvoshoz, akkor a vakbélgyulladás akár halálos is lehet.
Fogod magad, felhívod az orvosodat, elemeséled neki mi a panaszod és majd ő megmondja, hogy mit csinálj.
Még annyit, hogy tényleg érzem, hogy nyomja a belemet a széklet, sajnos nem nagyon tudtam kakilni. Megprobalok többet inni/zöldséget, gyümölcsöt enni.
Illetve arra is tippelek, hogy edzés közben meghuztam az izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!