Miért van az hogy ha vakbelgyulladas gyanújával kerültem kórházba akkor infúziót kapok,vért vesznek meg mit tudom én milyen injekciot adnak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 23:20
1/2 anonim válasza:
Azért vesznek vért, mert meg mell róla győződni, hogy megemelkedett a véredben a (okos akartam lennei, de elfelejtettem minek) a valaminek a száma, ami alátamasztja, hogy vakbélgyulladásod van.
2/2 anonim válasza:
CRP-t fvs-et, és a többi gyulladásos értéket nézik hogy emelkedett e. Infúzióban fájdalom csillapító, általában nospa, és algopyrin van, plusz a folyadékpótlás miatt IS adják, mivel ha igazolódik hogy vakbél, műteni kell, és műtét előtt sem enni, sem inni nem szabad, tehát hogy ki ne száradj! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!