Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mikor kezd hatni a Vermox?...

Mikor kezd hatni a Vermox? Milyen férgeim lehettek?

Figyelt kérdés

Hosszú ideig tartó hasmenésem van, s 4 nappal ezelőtt egy körömnagyságú fehér mozgó fonalat vettem észre a wc-papíron, másnap doki ,aki Vermoxot írt fel, 3 napig 1 tabletta majd 2 hét múlva újra. Ezután háromszor vettem még ezeket a férgeket észre volt ami élt ,s volt ami már nem mozgott, a hasmenes még mindig tart.

Elmúltak a férgeim? Mit tehetnék még a hasmenés ellen, szedek béltísztítót,ami a gyogyszerés szerint hasfogásra is megfelelő(Bolus Adstringens). Már azt sem tudom mit szabadna ennem...

Elég paranoiás vagyok, ha sok lett volna ,hosszabbak is elö jöttek volna ,vagy ezek az apró csak egy óriás kölykei?

:( Valaki valami tapasztalat?

2021. jún. 21. 19:42
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt ki hagytam ,hogy 2 napja fogyasztok Porcsinfű teát,egy nap 1 litert iszok meg kb. Emelett teljes kiörlésű kenyeret eszem,napi 2 kocka étcsokit.
2021. jún. 21. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg cérnagilisztád lehetett. Szerintem semmi köze a hasmenésedhez. Hasmenésre diétázni kell pár napot. A Bolus jó.
2021. jún. 21. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!