Ez most mi lehet????⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Üdv!
Kb 4-5 napja el kezdtünk az iskolába a bélférgekről beszélni,mondtak olyanokat amitől meg ijedtem és bele néztem otthon a székletben (korábban nekem volt cérnagilisztám)
Láttam a székletemben őszhajszálakhaz hasonló szálakat amik egyáltalán nem mozogtak.
Meg ijedtem. A végbelem nagyon ritkán néha néha viszketett akoris másodpercekre! Orrom szintén viszketett mondhatni gyakran !
Fáradékony is vagyok
A házi orvos írt fel vermoxot 4 napig szedtem 1 db-ott
"Egyáltalán nem biztos hogy bélféreg" de még mindig látok benne valamiket és még mindig nem mozognak! A vermoxot miután be szedtem az orrom már nem viszketett
Higiéniára oda figyelek napi 15X mosok kezett!
Viszont az egyik osztály társam nem nagyon higiénikus igy nem nagyon ápolja magát és szokta mondani hogy esténként viszket a végbele.
Igy lehetséges hogy netán tőle kaptam el?
Az se biztos hogy ez bélféreg?
UNDI RÉSZ!!!
A székletemen fehér zsírhoz hasonlo
Foltok vanak (genyhez hasonló vagy nem tudom mihez hasonlítani)
Szerintetek ez most lehetséges hogy bélféreg????
Tudom benne van a paranóiaság.
De akkor mért viszket a végbelem?
Mik vannak a székletemben?
Fáradékony is vagyok
Ezt a kommentet tegnap előtt írtam azóta is viszket a végbelem nagyon enyhén és az orrom is 1X2 akkor most ez mi lehet?
Teljesen bele ürülök hogy esetleg bélférgem van és nem fog el múlni és bele halok vagyok valami nagy betegségem lesz tőle.
Aki tudja azzonal írjon még a vermoxot se vehetem be csak másfél hét mulva addigra meg fogok örülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!