Miért lehet ez? Nagyon furcsa
Figyelt kérdés
Helló észre vettem azt hogy ha fekszem (hason) és nagyon lassan elkezdem venni a levegőt akkor mintha megdobana vagy mintha szív verés lenne mitől lehet ez?2021. jún. 18. 07:19
2/2 A kérdező kommentje:
úgy kell elképzelni mint amikor összecsavarsz egy üveget/flakont ami üres és amikor belefújod a levegőt akkor ugye elkezd megtelni levegővel nálam amikor egy picikét elkezdem venni akkor egy "dobbanást" érzek mint amikor az a hely elkezd megtelni levegővel a másik dolog pedig ha nagyon fáradt vagyok akkor a hasamtól felfelé [mellem környéke baloldalt] bele nyílal spontán ha fizikai mozgást végzek vagy csak ülők általában ez este szokott megfordulni és kb hetente 1x de van amikor többször is attól félek hogy tüdőrák vagy valami szörnyűbb. nem köhögök de ez a nyílalás nagyon zavar a másik pedig amit leírtam először.
2021. jún. 18. 19:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!