Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid után hónapokig gyengeség...

Covid után hónapokig gyengeség mikor és mitől javulhat?

Figyelt kérdés

Szomszédom március közepén lett covidos, 2 hétig volt kórházban. Oxigént és infúziót kapott. Április elején jött haza, kb 10 kilót fogyott addigra. Azóta is nagyon gyenge, az udvarra kijönni a házból is megerőltető neki. Lépcsőzni nem tud, elfárad, semmi fizikai dolgot nem tud csinálni. Mai napig használ oxigént.

Aki hasonlóan volt, annak mi segített, hogy erőre kapjon? Vagy várni kell és majd javul, vagy ez már így marad?

2021. jún. 7. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Én februárban estem át rajta könnyedén most van június és még idöként most is produkálok tüneteket
2021. jún. 7. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
gyogytorna?
2021. jún. 7. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Visszamentem dolgozni, az a gyógytorna, :D :D neem amúgy... Hát mit csináljak? Orvos kivizsgált azt mondta nincs semmi maradandó károsodás és ennyi. Még hallottam olyasmit, hogy oltástól elmulhatnak a tünetek... Hát inkább együtt élek velük de felejtős hogy oltassak
2021. jún. 7. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező ismerősére gondoltam amúgy, olvastam ilyet ilyen esetben.

Te dolgod az oltás-nem oltás. Amióta tegnap láttam covid után fekete fejbőrgombát vagy valamit, kis göbök, látszódnak, mintha tetves lenni, inkább oltás. elképesztő, miket okoz ez a betegség. Másnak skizo dolgait hozta ki

2021. jún. 7. 12:13
 5/7 A kérdező kommentje:

2. Köszi, a gyógytorna jó ötlet.

3. Nem dolgozik, nyugdíjas. De ha dolgozna se tudna, mert annyira gyenge.

2021. jún. 7. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Na hát fekete gombakorpáról se hallottam, de szerintem elnézhettél valamit
2021. jún. 7. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem írtam ilyet, hogy korpagomba. Ez hogy jött? De en ezen nem vitazni akarok, leirtam a véleményemet, latva ezt a csúnya valamit a bőrön
2021. jún. 7. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!