Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hullamérgezést okozhatnak...

Hullamérgezést okozhatnak elhalt csigák?

Figyelt kérdés
Kiszedte a párom a csigákat az akváriumból és mivel az ő feladata az akva, ezért nem is szoktam ránézni. De mostmár feltűnt hogy mi ez a bűz. Hát ott hqgytq az akva mellett az poharat, amibe gyűjtötte a csigákat 3!! Hete. Iszonyat büdös volt. Kiöntöttem őket, felöntöttem mosogatószeres vízzel, majd állni hagytam egy pár napot de ezután is rohadt büdös volt, így nekiláttam kézzel elmosogatni. Kicsit hipo vagyok, ezért kérlek ne bántsatok. Utánna egyből kézfertőtlenítőztem. Szerintetek lehet bajom ettől?
2021. máj. 31. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
nem
2021. máj. 31. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
mi az a hullamérgezés?
2021. máj. 31. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
2 hullamérgezés mikor az állatban elpusztul a kicsinye amit nem tud megszülni és a halott kisállat vérmérgezést okoz az állatban
2021. máj. 31. 21:02
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem.
2021. máj. 31. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!