A cicám nagyon beteg, kaphatott e hullamérgezést!?
"A seb nem gyogyult igy hát felhívtunk egy másik orvost aki azt mondta hogy ne vigyük be"
Már meg ne haragudj de milyen orvosokkal konzultálsz? Ne vidd be? Meg nyomd neki ki te a tályogot?
Hol élünk? És miért hallgattál rájuk? Egy beteg állatot azonnal be kell vinni.
Nem tudom kik voltak ezek az orvosok, de felejtsd el őket egy életre és keressél egy normális orvost!
Sajnos nem tudok mit tanácsolni, nem vagyok orvos, fogalmam sincs hogy mit kéne tenni. Amíg nem érkezik meg az orvos addig hagyjátok békén a cicát, had pihenjen, ne csapjatok nagy zajt. Szerintem te se simogasd, ne nyúlj hozzá, hagyd hogy megnyugodjon.
Aztán bizakodjál...
De megjegyzem, nem biztos hogy ez lett volna, ha időben elviszed állatorvoshoz. Túl sokat vártatok...
A másik. Miért nincsen ivartalanítva? Pont ezért kell ivartalanítani, hogy megelőzzük a nem kívánt ellést.
Felelősséggel tartozol érte.
Amúgy, annyira nehezen akarom ezt elhinni hogy egy orvos ilyet mond hogy ne vidd be, meg nyomd ki neki a sebét... hogy szerintem ez nem is igaz. Csak kitaláltad, hogy ne hordjanak itt el mindennek a gyiken.
Bocsi ha nem így vagy, de ilyen nincs hogy egy beteg állatot ne vigyél be orvoshoz. Képtelenség. Szerintem te nem vittel el, mert nem volt pénzed, kedved, időd, és most sopánkodsz hogy mi lesz...
Késő bánat, szokták mondani.
Óhh dehogynem mondanak ilyet az orvosok!
Örülök, ha ti más tapasztalatokat szereztetek, de én is találkoztam ilyennel. Elég ha meghallja, hogy hol lakom (falu és annak is a külterülete) és máris távdiagnosztizál, de kijönni nem hajlandó. Autó híján én meg bevinni nem tudom a nagytestű ebemet meg birkáimat...
Persze Bp. közepén biztos mások az orvosok...
Sajnos így van, ahogy a 7. írta. Nem gondoltam volna, hogy egy városi, és egy falusi állatorvos között ennyi a különbség. Pedig van! Falusinak nem számít a macska.
Sőt, mivel egyeduralma van, (hiszen ő a hatósági állatorvos)a többi állat sem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!