Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi van akkor ha intenzíven...

Kacsóka kérdése:

Mi van akkor ha intenzíven sportolok és 2 napja nagyon fáj a vakbelem környéke?

Figyelt kérdés

Keddi edzés után másnap nem tudtam futni annyira fájt a vakbelem környéke, de nem annyira hogy ne tudja ráálni a lábamra. Mi történhetett?

És mennyi idő míg elmúlik a fájdalom?

2021. máj. 28. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg más tüneted nincs? Láz, hányinger, hányás? Mert akkor vakbélgyulladás gyanús vagy. De sérv ia lehet, vagy egyszerűen meghúztál egy izmot. Más szóval vegyél kicsit vissza
2021. máj. 28. 22:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem azaz volt hányingerem de vakbélgyuladásom nincs az bisztos! Azért köszi de akkor most egészen pontosan mit csináljak?
2021. máj. 28. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha pár napon belül nem javul, akkor fordulj a háziorvosodhoz. Mivel ötletünk nincs hogy mi a bajod, így azt sem tudjuk, mennyi idő míg elmúlik a fájdalom.
2021. máj. 28. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg erőltetéstől is lehet. Pihenj pár napot, vagy csak lazábban edz. Én a múltkor nagyon hirtelen bele lendültem a sportolásba, majd egy nap alig bírtam az ágyból kimászni annyira fájt a hasam (nem izomláz). Két napig feküdtem, túl ment.
2021. máj. 29. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!