Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nátha enyhítése gyorsan?

Nátha enyhítése gyorsan?

Figyelt kérdés
tegnap arra keltem fel, hogy nagyon faj a torkom. az orrom par napja mar folyt. tegnap ota nagyon sokat fujom az orrom, tusszogok, es ami a legzavarobb, nagyon konnyezek. nem nagyon tudok igy semmit csinalni, mert konnyezek konnyezek.... legyszi segitsetek
2021. máj. 28. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Biztosan nátha és nem allergia? A könnyezés miatt gondolom. Nekem az allergia tud torokfájást is okozni.

Sajnos a náthát gyógyítani nagyon nem lehet, az immunrendszeredre kell várni. Van aki a meleg teától lesz jobban, nekem a tejtermékek segítenek valamennyit inkább. Koffein is segíthet, ha nincs lehetőséged inkább pihenni betegen. Meg persze lázcsillapító, ha lázad vagy hőemelkedésed van (de akkor tényleg pihenni kéne).

2021. máj. 28. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nerz fokhagymás pirítós, és igazi gyömbér reszelve nyersen
2021. máj. 28. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
*nyers
2021. máj. 28. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:
koszonom nektek!:-) igen biztos nem allergia, mert nem vagyok semmire allergias, es nem is csak adott helyzetekben fordulnak elo a tunetek, hanem 0/24, akarhol vagyok
2021. máj. 28. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet nem ártana,ha teszteltetnéd magad!
2021. máj. 28. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:
2 hete kaptam az oltast, bar tudom nem szamit sokat, amugy voltam mar covidos es az mas
2021. máj. 29. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Korábbi covid+2 hete egy oltás elég jó védelem kéne legyen, szerintem se covid. A tüneteid se tipikusak.
2021. máj. 29. 09:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!