Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez most megint mi?

Ez most megint mi?

Figyelt kérdés
Hipochonder vagyok, és szorongok nagyon. Pszichiáterhez járok (már 3-4x voltam) és a skizofréniától félek. :( Ma olyan történt, hogy matek tanárnál voltam, és hallottam tisztán, hogy az utcán megy a mentő, szirénázik. És ezután, annyira elkezdtem kontcentrálni, hogy még mindig megy-e hogy utána olyan volt mintha még mindig hallanám a szirénát. :( Ez kb tartott 10 percig. A pszichiáter csak észre vett volna már valamit, ennyi idő után nem? Ez hallucinációnak számít?

2021. máj. 24. 19:19
 1/2 A kérdező kommentje:
De amikor ezt "hallottam" akkor nem olyan erősen, és tisztán mint amikor tényleg ott volt.
2021. máj. 24. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, a skizofrenek nem hiszik el, hogy hallucinalnak, es bar rosszul erzik magukat a borukben, nem tudjak felfogni, hogy a tudatuk csapja be oket. Sot, haritjak.
2021. máj. 24. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!