Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Előállhat olyan helyzet, hogy...

Előállhat olyan helyzet, hogy kötelező COVID védőoltást kell bevezetni?

Figyelt kérdés

Például a britnél is fertőzőbb indiai mutáns miatt, amiért még sokkal több embert kell beoltani, akik viszont ezt nem akarják.

Ellenben kórházba kerülve terhelnék az egészségügyet és elvennék az ellátás lehetőséget az oltottaktól is.

Ez esetben kötelezővé tehetik az oltást? Akár olyan formán is, hogy elvisznek és erőszakkal is beadják, ha kell?

2021. máj. 21. 21:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Tegyük fel asthmám, allergiám vagy mondjuk influenzám van és el kell mennem orvoshoz mert fhuuu én nagyon szarul vagyok

Most akkor én sértem a jogaidat mert elveszem tőled az orvost? Az orvosok nem a tieid csak úgy mondom azért vannak hogy mindenkit egyenlően kellő szakértelemmel kezeljenek legyen az covid vagy egy sima kiütés (jár is nekik a tisztelet érte). Meg aztán hogy venném el? Felhivom hogy irjon már fel valamit mert lázam van meg enyhe náthás tünetem ez kb 5 perc nem fog órákig az ágyam mellett ülni, hogy na jancsi jobban vagy már, mennem kéne már a julihoz

Ugyan olyan betegség az influenza is mint a covid csak az influenza régebb óta van velünk és nem volt körülötte ilyen mizéria, van rá oltás? Igen! Kötelező? Nem! Amiatt miért nem hisztizel hogy az influenzás elveszi tőled az orvost mikor csak be kellett volna oltatnia magát? Na?

Én tudod mit szeretnék? Hogy a sok agyatlan oltott (tisztelet a kivételnek én is oltva vagyok, nme attól lezs agyatlan vki hogy oltat) azt hiszi hogy ő rögtön feljebb áll a többieknél, leveheti a maszkot az étteremben és ilyenek. Nem! Oltottra oltatlanra ugyan úgy érvényes a rendelkezés miszerint kötelező a maszk (egyedül az asztalnál, evés közben nem kell) , ezt jegyezd meg kérdező, mert ez alapján kinézem belőled a dolgot.

2021. máj. 21. 23:05
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
#10 mesélj még...
2021. máj. 21. 23:24
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem igen.

Én kinait kaptam. 33 F

Arab országok már december óta oltanak kinaival és most fognak felajánlani 3. dózist.

Szerintem tök mindegy melyik vakcina......mert mind kisérleti fázisban vannak.

Érdemes megfigyelni a briteket(pfizer) és az arabokat(sino)

aztán talán kiderül meddig tart az ellenállás mármint a dózisban

(nem vagyok fidesszes,oltásellenes....)

2021. máj. 21. 23:31
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
#12 nem vagyok az anyukád, majd ő mond neked esti mesét, ha szépen megkéred :)
2021. máj. 21. 23:36
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
#14 ostoba szar vagy. :D
2021. máj. 21. 23:54
 16/21 A kérdező kommentje:

11: asztmával vagy allergiával ha kórházi kezelésre (akár intenzívre) szorulsz, akkor ez van, nem lehet sok mindent tenni, hiszen ezek védőoltással nem megelőzhetők. Az influenza már más kérdés. Ha nem oltatod be magad és sz*rsz a közérdekre, akkor jogos hogy ez valahogy visszaüssön rád.

Viszont az influenzával szemben a COVID sokkal több embert küldött kórházba, a többi ellátás részben le is állt miatta. Most már van oltás mindenkinek, ez ellen lehet tenni.

2021. máj. 22. 07:01
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
A covidnál sem leheet tudni előre hogy most valakin átmenne tünet mentesen vagy kórházba juttatná. De te nyilván ráerőltetnéd arra is akin csak átfutna a dolog. Van aki rosszabbul viseli az oltást mint magát a betegséget, erről nem akarsz beszélgetni? Ráadásul nem egy embert ismerek aki oltóponton kapta el, de ez persze mind nem számit menjen mindenki oltani legyenek fullon az oltópontok bármi csak jusson rád az orvos figyelméből.
2021. máj. 22. 07:19
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
"Mert az oltatlan covidos elvenné az orvost előlem, akinek más miatt lehet szüksége rá." Csak az a probléma hogy nagyon sok oltott covidos kerül kórházba. Ök is elveszik az orvost előled vagy csak a -nemoltott gonosz ember- veszi el?
2021. máj. 22. 08:36
 19/21 Katona Dius ***** válasza:
89%

#16 "sz*rsz a közérdekre" ez egy olyan kifejezés, ami naaaaagyon sok mindenre ráhúzható. Sok minden lehet közérdek, de mégis csak az oltás kapcsán merül fel.

Közérdek, hogy minél kevesebb hajléktalan legyen az utcán, mégse mész odaadni az összes pénzedet, hogy segítsd a közérdeket.

Közérdek, hogy minél jobb legyen a közegészségügy, mégsem hallani, hogy ez-vagy az a kórház milliárdokat kapott felújításra, ellenben a stadionok épülnek.

Közérdek, hogy ne legyen hót mocsok az összes utca, mégsem állsz meg felszedni a szemetet, ha látod az utcán.

Közérdek, hogy ne legyen a jövő generációja egy beképzelt, önző kis hülye, mégis sok mai szülő (hatalmas tisztelet a kivételnek) abban a kényelmes tévképzetbe ringatja magát, hogy az ő kicsikéje maga a messiás, őa tökéletes gyermek, aztán az iskolában meg pont ő terrorizálja a társait, ha befejezi az iskolát, el nem hajlandó menni dolgozni koszos 200ezerért, pályakezdőként, nulla tapasztalattal több fizetést vár el, mint az, aki már 10-20 éve a szakmában robotol.

Közérdek, hogy az emberek ne haljanak éhen, covid idején sem, az árak mégis csak emelkednek, a fizetés meg nem. Ébente alig párszáz forintot, max egy ezrest emelkedik a minimálbér, de hamegfigyeled, az árak 4-5 év alatt a duplájukra emelkedtek.

Ezekért mégsem lázad, kampányol senki, elfogadja, hogy így van, magyarország márcsak ilyen.

Nem vagyok oltásellenes. Nagyon jó dolgonak tartom, és remélem, hogy valóban hatásos annyira, mint amennyire mondják. De még mindegyik annyira kezdetleges, annyira új, annyira nem tudunk róla semmit, csak azt amit mondanak, az meg vagy igaz, vagy nem, hogy én még nem vagyok olyan bátor, hogy egy ilyen kísérleti szert magamba oltassak. Megértem azt, aki jobban fél a vírustól és beoltatja magát. Nincs is azzal semmi gond.

De én még várok.

2021. máj. 22. 08:47
 20/21 anonim ***** válasza:
49%

#15 jaaaaj, most rohanok sírni a sarokba, mert egy random emberke csúnyát írt nekem úgy, hogy nem is ismer🥺

Najó, igazából nagyon vicces vagy😂

2021. máj. 22. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!