Milyen betegség tünetei ezek: tüdőgyulladás, magas láz, hidegrázás, száraz köhögés, izomfájdalom, fejfájás, zavartság, hasmenés?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 14:55
11/23 A kérdező kommentje:
11. Minek hívnám fel az orvost,mikor nem is vagyok beteg?
2021. máj. 24. 00:16
12/23 anonim válasza:
No comment😂
Felteszel egy kérdést, pár tünettel, elvárod hogy megmondjuk mi ez. Nyilván mindenki arra gondol, hogy ezeket a tüneteket produkálod, mivel 100 ilyen kérdésből 99 erről szól az oldalon. De gratulálok, te vagy az az 1, aki random tünetegyüttesből barkóbázik velünk. Ovis szint felnőtt témában.
13/23 anonim válasza:
Ne estesd a trollt tizenkettes. A kérdést csak azért tette fel, hogy pontot kapjon érte. Valamit csak kérdezni kell...
14/23 anonim válasza:
A A tüdőgyulladás tul.képpen nem tünet, hanem maga egy betegség.Egyébként összeszedted a covid tüneteit.
15/23 A kérdező kommentje:
14 Nem tűnik fel,hogy az általad írt betegség és a legionella tünetei hasonlítanak?
2021. máj. 27. 00:10
16/23 anonim válasza:
Jaa, mostmár érteeem, arra megy ki a játék, hogy a koronavírus nem is létezik, hanem célzott legionella-fertőzést küldtek az emberiségre. Meg persze az 5G, meg a lapos föld, és a Balaton is csak kamu. Ritka szánalmas egy ember vagy. (nem a 14-es voltam)
17/23 anonim válasza:
+ ne zavarjon, hogy a koronavírusos betegek nem reagálnak pozitívan az antibiotikumos kezelésre (mert vírus), a legionella pedig egy baktérium, és a betegséget antibiotikummal kezelik.
18/23 Dagadozó Agy válasza:
Hellóbelló!
A zseni válaszol. Szerencsétek van!
A tüdőgyulladás már önmagában kezelendő betegség.
A legionella és a covid19 pedig pláne.
A vírusfertőzésnek is lehet olyan szövődmenye, amin az antibiotikum segít.
Kösz, hogy segíthettem. Hálával tartozunk nekem. Kérdezzetek még!
19/23 anonim válasza:
A vírust nem öli meg az antibiotikum. Az antibiotikum bakteriális fertőzésre van. Vírus esetén bakteriális felülfertőződéskor, vagy ennek a megelőzésére adják.
20/23 Dagadozó Agy válasza:
19-es válaszadó nagyon jól részletezi a dolgot. Így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!