Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meddig tart egy temetés ?

Meddig tart egy temetés ?

Figyelt kérdés

Ma temetik édesapám ráadásul a születés napomon .

Próbálok erős maradni de a temetésen majd minél többen jönnek majd oda hozzám részvétet nyilvánítani tuti nem fogom bírni .

2021. máj. 19. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem.

Nálunk kb. fél óra maga a szertartás.

Nagyon sokáig itt is divat volt az egyéni részvétnyilvànítás.

Viszont egyszer, az egyik család még bőven a covid előtt 1 évvel, mondta a papnak, hogy a temetés végén, hirdesse ki, hogy az egyéni részvéttől mindenki óvakodjék.

És azóta ezt gyakran kérik mások is, szerintem nem rosszabb úgy sem.

Falun élünk.

2021. máj. 19. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem új keletű dolog, ha valaki nem akar részvét nyilvánítást kérni. Már negyven éve is olvasni lehetett a gyászjelentésekben, hogy "a részvétnyilvánítás mellőzését kérjük"

Ennek nagyon egyszerűen lehet elejét venni. A szertartás végén egész egyszerűen elindultok a pappal kifelé és nem álltok meg, csak a kocsinál, esélyt sem adva. Mindenki tiszteletben fogja tartani, és nem fognak megállítani út közben.

Részvétem

2021. máj. 19. 08:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Általában 1 óra körül szokott lenni.
2021. máj. 23. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!