Egy döglött kutyától el tudok kapni valami betegséget?
XD
Tudod, Ha egy ember megdöglik, akkor kb. 2 hét mire eltemetik, vagy elhamvasztják, nem jellemző, hogy elkapnának az emberek valamit tőle, de nem is nyalják falják holtában az is biztos.
#4 Te vagy a szerencséten, ha bejössz egy névtelen fórumra kéretlenül hülye tanácsokat osztogatni segítség helyett "azt annyi".
Én vagyok kutya gazdája és pontosan tudom, hogy milyen kifejezést használhatok és milyet nem. A megdöglött szót Magyarországon szeretett versenylovakra is használják. De mindegy is. A társadalom tele van olyan senkikkel, mint te, akik azért léteznek, hogy egy másik ember napjába belecsempésszenek valami negatívumot és rabolják az idejét, energiáját.
"Ha valami valaki fontos az nem megdöglik te paraszt!" Nem mondtam, hogy a kutya fontos volt. De ha fontos, akkor is használhatom a megdöglik kifejezést.
Neked kellene felfognod, hogy információ hiányában, ismeretlenül nem lehetsz elég intelligens ahhoz, hogy beleavatkozz és megítélj egy rajtad kívülálló, ember-állat kapcsolatot.
"Gondolom egy láncracsapott foglalkozást mellőző kutya volt." - Gondolod.. nagyon okos ember vagy, gratulálok, hogy te gondolod. Inkább jobb lenne, ha a gondolataidat valami értelmes dologra használnád, nem pedig arra, hogy egy anonim fórumon mások privát kapcsolatairól gondolkodj, okoskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!