Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ez a viszketés a...

Mitől lehet ez a viszketés a számban?

Figyelt kérdés
Szóval voltam már fül orr gégésznél, de kb teljesen hülyének nézett és azt sem tudta miről beszélek. Lerendezte azzal, hogy tuti valami allergia. Antihisztamint írt ami nem segített, csak a vyomromat tette tonkre. A tenyesztes negativ lett amit levettunk. Az a pa aszom, hogy a számban, egészen pontosan a lágyszájpadon van két oldalt 1-1 pár mm átmérőjű lyuk. Ez a mandulák felett van, kb a nyelvcsappal egy vonalban ugye 2 oldalt. (bocsi, hogy igy magyarazok, csak, hogy tudjatok mirol beszelek) ezeken a lyukakon ahogy neztem nyál is ürül, de mar nezem a netet mi lehet a pontos neve.. Valami nyalmirigy lehet, vagyis annak kivezeto csove. Talan a fultomirigye?? Nah szoval nekem ez a kis lyukacska es egy kicsit ezaltal korulotte is, elegge viszket. Nem folyamatosan, de ha ramjon akkor eleg intenziv. Mitol lehet ez? Volt valakinek ilyen? Aggodom, mert a doki tok hulyenek nehett, hogy ott semmi nem viszkethet.. De csak ez a bal oldala viszket, tehat fel oldali. Egert sztem ez nem allergia, hanem valami mas. A raktol kezdve mar mindenre gondoltam. ☹️
2021. máj. 16. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Covid
2021. máj. 16. 22:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Covid teszt is negativ es egyebkent biztosan nem mert azt kihagytam a tortenetbol pedig fontos hogy ez mar legalabb 1 eve igy van... Es borzasztoan hullik a hajam is.
2021. máj. 16. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Értem miről beszélsz.Az a lyuk mindenkinek ott van,úgy tudom a garatot köti össze a fülünkel.Nekem régebben a mandulakövet kellett onnan kipiszkálnom.

Lehet,hogy a mandulád van ott begyulladva,azt érzed.

Mutass képet.

2021. máj. 17. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!