Hogyan derítsem ki a viszketésem okát? Összes orvost megjártam és semmi eredmény.
Tele vagyok hólyagokkal, viszketnek, kizártam ez alatt a fél év alatt mindenféle allergiát és ételallergiát is. Hormonokkal nincs probléma, voltam gégészeten, fogászaton, bőrgyógyásznál, megröntgenezték a tüdőmet, tényleg elküldtek mindenhová, ahova csak lehetséges. Cukros sem vagyok, volt mindenféle vérképem már, és semmire nem jutottam.
Éjjel nem tudok aludni, a hólyagokat véresre, gennyesre vakarom, mert nem tudom megállni, hogy ne vakarjam, nagyon erős az inger. Mindenhol ez van a testemen. Fertőtlenítettem, tussal fürödtem (gyógyszertári semleges tusfürdő) de semmi eredménye nem lett egyiknek sem. Nem olyan csúnya, mint ahogy hangzik, inkább a vakarászás ami pokoli. Csalánkiütésszerű, vörös hólyag. De ha nem jön ki is viszketek. Sokszor nem is a bőrömet érzem, hogy viszket, hanem alatta, mélyebben. Tehát ahogy vakarom, erősebben kell, mintha a húsomban lenne valami. :( Mit csináljak, hova menjek?
ismerősöm nem ehet semmiféle fehér kenyér, pékárú félét. nem mondom, hogy ez a bajod, de erre is vizsgáltak?
mióta rozsféléket fogyaszt, nem viszket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!