Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gliobalstoma multiforme nevű...

Gliobalstoma multiforme nevű betegségnél milyen a végstádium?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősmőmnél kiújult az agydaganat, műteni nem lehet,több helyen is van az agyban belőle.Fel kell készülni a legrosszabbra,Mi fog történni vele?Most avastint kap,de kitudja meddig használ.

2021. máj. 16. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
Minek teszel fel kérdést, te nagyokos, ha mindent tudsz!? Nem mindegy, hogy milyen az a néhány hónap! És az orvostól elvárható, hogy csak akkor javasoljon egy kezelést, ha annak értelme van!
2021. máj. 17. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
32%

Volt ertelme, az hogy te ezt nem fogod fel, pedig leirtam, az a te egyeni problemad.

Kulonben is a parod ment bele. Az o beleegyezese volt szukseges. Kizart hogy ne tajekoztattak volna arrol mennyi az eselye hogy a tumor csokkenni fog es jobban lesz.

Gondolom o meg elni akart, ha a kemo es vagy a sugarzas csak 2 plusz honapot is jelentett volna..

Ettol meg nincs garancia arra hogy a kemo vagy a sugar sikeres lesz. Ez nem egy autovasarlas, itt nem adnak garamciat.

Tobbek kozott ezert a legrosszabb daganat a gm, mert ellenallo es semmi sem hat ra..

2021. máj. 17. 19:21
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Mert te aztán tudod, hogy őt miről tájékoztatták, és hogy milyen állapotban volt akkor. Ha a valóságról tájékoztatták volna, akkor ő se ment volna bele. Két hónap plusz szenvedésnek végképp semmi értelme. Nemhogy nincs arra garancia, hogy sikeres lesz, hanem nulla esélye van. Ritka goromba ember vagy, tudsz róla? És nem a "párom" volt, mert nem vagyok galamb, se jövő-menő férficserélgető, hanem a férjem 25 éven át.
2021. máj. 17. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:
26%

Azert irtam hogy a parod, mert nem tudtam hogy milyen nemu vagy. Lehet hogy irtad, de nem emlékeztem es iras kozben nem olvastam vissza. Es nem akartam tippelni hogy a ferjed vagy a feleseged volt.

Egyebkent kizart hogy ne tajekoztattak volna.. Eleve beleegyezo nyilatkozatot kell alairni.. Az hogy te nem emlékszel vagy nem akarsz emlekezni az a te bajod.

Ugy nem adnak kemot hogy ne mondanak el hogy ez epp palliativ vagy van esély a gyogyulasra.

Egyrészt nem tudhattatok hogy a kezeles nem valik be es a ferjed nem lesz jobban. Az hogy rosszabbul lett szomorú, de mint mondtam, ez nem autovasarlas itt nincsen garancia, hogy a kemo javulast hoz. Siman bizhatott abban, hogy o lesz az a kis% aki meggyogyul es nem rosszabbul lesz.

De nem magyarazom tovabb, mert nem érted. Hajtogasd hogy nem tajekoztattak blabla.. Talan szerencsesebb is a ferjed, hogy megszabadult toled..

2021. máj. 17. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Na mi lett, kedves kérdező?
2022. júl. 22. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!