Mi most jelenleg legjobb a kullancs ellen főleg megelőzésre?
Figyelt kérdés
Se az Off spray, se az Eurós boltban ajánlott Vape Derm Herbal kullancs riasztó citronella aeroszol, sem a geránium illóolaj nem vált be, nagyon jönnek rám, ma is sok volt rajtam. Még szerencse, ahogy hazaértem, kiszedtem őket azonnal, úgy olvastam, ha 4 órán belül kiszedem őket a Lyme kór, és az agyhártyagyulladás is elkerülhető.2021. máj. 16. 19:18
1/4 anonim válasza:
Igazából nem tudsz semmit tenni ellenük. Ezek a riasztók nem sokat érnek. Max boltatod magad egy kisebb vagyonért, de az sem nyújt 100% védelmet.
2/4 anonim válasza:
B-komplex vitamint szedj, attol olyan illatu lesz a vered, amit nem szeretnek.
3/4 anonim válasza:
Anno voltam egy táborban, ott is valami tablettát kértek, hogy szedjük 1-2 nappal előtte, meg ott is 1-2 napig. Azt hiszem, ez a b-komplex volt az is, nagyon büdös volt, arra emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!