Mitől lehet ilyen a székletem?
Ez gondolom már nem egészséges széklet.
Előre szólok, az nézze meg a linket , aki fel van készülve az undorító dolgokra is. Előre is elnézést kérek miatta, de csak így tudom bemutatni.
Igazából, egy hete tudom, hogy gluténérzékeny vagyok, azóta viszont tartom a diétát, de a gyomromban érzem, hogy valami nem oké, pár napja a székletem is ilyen laza…
Köszönöm a válaszokat :).
Éppen a gluténérzékenységet akartam okként írni, de látom, hogy sorstársak vagyunk. A diéta betartása mellett rövidesen megszűnik, eltűnik.
Ezelőtt ezt nem tapasztaltad, vagy csak nem nézegetted a székleted? Véletlenül állapította meg az orvos, vagy híg székletürítés miatt mentél hozzá és ekkor tudtad meg, hogy cöliákiás (gluténérzékeny ) vagy?
Nekem azzal kezdődött, hogy fájt, görcsölt a szeméremcsont fölött. Pont olyan érzésem volt, hogy vizelnem kell. Ennek elvégzése után is fájt. Masszírpzásra kicsit enyhült. Aztán úgy éreztem, hogy székletet mell ürítenem. Ennek elvégzése után is fájt. Ez így ment heteken át. Aztán elkezdődött híg lenni a székletem, párszor uralni sem tudtam...
Aztán utaltak gasztroenterológushoz és megjött az eredmény a cöliákiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!