Fekete és ragacsos székletem mitöl lehet?
Egy hete léböjt kurát tartok, csak iszok!
2 napja reggelente fekete szinü volt a székletem a wc ben viszont mikor megtörültem magam akkor barnás zöldes volt! Más tünetem nincs , nem fáj a hasam semmi ilyesmi!
Valaki tudna segiteni?
A fekete széklet tipikusan a vér jelenléte miatt fekete (gyomor vagy bél vérzés, fekély), ekkor van egy jellegzetes szag is.
Milyen leveket iszol? A cékla miatt pl lehet feketés.
Fekete abszolút vér.
A zöld pedig fertözésekkor van, amikor a szervezeten olyan gyorsan átmegy a kaja, hogy nem igazán tud átalakulni telejsen.
A székletet is képes sok növény pl cékla vagy sötétebb bogyós gyümölcsök is megszinezni, nem beszélve az ételfestékeröl.
Lehet, igen. Én ugyan nem vagyok orvos, de pl a nagymamámnak gyomorfekélye volt, de semmi fájdalma nem volt mellé, a fekete széklet miatt kezdték az orvosok kivizsgálni.
Menj orvoshoz, illetve javaslok egy dietetikust is felkeresni, aki segít megfelelően, kiegyensúlyozottan étkezni. Így nem fogod magad tönkretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!