Hogyan lehet gyorsak kikúrálni a torokfájást?
#2: Egy hét alatt homeopátia nélkül is. :D
Nekem a Septofort szopogatós tabletta vált be, nagyon jól fertőtleníti is a torkot.
Sok tea, de én nem tennék bele mézet és citromot, én külön szoktam a mézet választani. Ugyanis a tea melegen jó, főleg a gyógyteák. És meleg teában mind a C vitamin, mind a méz hasznos anyagai elbomlanak.
Szóval gyógytea (nekem torokra a kamilla és a bodza vált be) melegen. Mellé pedig méz kanalazgatva. Dióbéllel keverve az immunrendszert is erősíti. A citrom szerintem túlmisztifikált. Persze ha szereted, csinálhatsz belőle limonádét.
Én inkább megveszem a Jutavit-es C vitamint, van benne D vitamin és cink is, betegség alatt nyugodtan mehet az 1000 grammosból 3 is naponta, illetve ha süt a nap, 20 perc a napon (nem délben), fedetlen végtagokkal, és máris megvan a szükséges plusz D vitamin bevitel.
Emellett még nagyon tuti az igazi, házi tyúkhúsleves!
Én egy magnum jégkrémet szoktam enni. Másnapra semmi bajom.
Sokszor idiótának is néznek mikor mondom, hogy torokfájásra...
Nem vagy idióta, mert a gyulladásra a hűtés a jó!
En is szoktam alkalmazni, nincs mandulám és könnyen begyullad a torkom, sokszor a hideg madártej segitett.
Mandulaműtét után is azt kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!