Mitől van gombóc érzés a torkomban?
Este többször is felébredtem már, hogy olyan érzés mintha gombóc lenne a torkomban. (Hosszan elhúzodó, már több mint egy hónapja.) Napközben is szoktam ezt érezni. Reggelente enyhe hányingerem szokott lenni, illetve köhögnöm kell. Van olyan, hogy emiatt be is reked a hangom napközben.
Pajzsmirigy, tsh értéket néztek minden rendben. Endokrinológus kézzel megtapogatta a nyakamnál, ő azt mondta nem érez semmit csak mintha enyhe nyirokcsomó megnagyobbodás lenne...ez kb 1 hónapja volt...azóta még jobban fáj.
Enyhe pánikbetegségem van valóban lehet, hogy csak amiatt van? A depresszió, stressz okozhat ilyen tünetet? Eléggé fájdalmas,néha mintha még az ádámcsutkám is fájna...
Hova érdemes először elmenni megnézetni? Fül orr gégészhez vagy nyaki ultrahangra?
Lehetséges az is, hogy a pajzsmirigy laborom rendben van, de mégis pajzsmirigy betegség lehet ez. Valakinek volt már ilyen? Pajzsmirigy ultrahangra kellene menni?
Háziorvosom esélytelen ezzel kapcsolatban keresnem....azért érdekelnének a tapasztalatok. Tudom nincs két egyforma ember..
Válaszokat előre is köszönöm!
25L
Gyomortukrozes és valszeg reflux.
Picit emeld meg a fejed és úgy aludj, véletlenül sem vízszintesben, ezért is lehet pont reggel erősebb a fájdalom.
Nekem refluxom van és teljesen ugyanezek a tüneteim.
Erről is hallottam, hogy lehet reflux is..
Gyomorégéssel, savas felböfögéssel is járna ez nem? Nekem egyik sincs.
Gyógyszeres kezelés van erre?
Nekem stressz miatt volt ilyen. Haziorvoshoz mentem el, amikor mar nagyon ketsegbe voltam esve, es o sem latott semmit, tsh is rendben volt. Nekem mozgastol - edzes, seta - mindig jobb lett, eltunt a gomboc. Igy volt, hogy hajnali 4-5-kor elmentem 1 orat setalni. Meg a valeriana is segitett.
Akkor mult el vegleg, amikor a legnagyobb stresszforras kikerult az eletembol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!