Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem értem magamat! Mi lehet...

Nem értem magamat! Mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Szóval én szeretem a Smack levest, de valamiért nem bírom megenni

Régebben meg bírtam enni, de mióta volt az a időszak még márciusba hogy hányingerem volt sokáig (kb 1 hét) azóta nem bírom megenni

Rosszul leszek tőle, hányingerem lesz

És keveset is eszek ami nem túl jó, és anya kéri hogy egyem meg, aztán adott inkább kolbászt hogy azt egyem még kenyérrel

2021. máj. 8. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a tökfőzelékkel vagyok hasonlóan. Szerencse, hogy utálom, mert ha nem utálnám, megenném, pedig utálom.
2021. máj. 8. 23:34
 2/6 A kérdező kommentje:
De én még szeretem a Smack-et, de valamiért a szervezetem elutasítja
2021. máj. 9. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az a problémám ezekkel a zacskós illetve poharas levesekkel, hogy imádom, de sajnos másnap rettenetesen megf.osat. Bocsánat a kifejezésért. Ezért inkább hanyagolom őket, lehet, hogy nálad is ez lehet a probléma, ezért nem "kéri" a szervezeted.
2021. máj. 9. 16:53
 4/6 A kérdező kommentje:
De nem értem eddig bírtam mostmár nem
2021. máj. 9. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondom, nálam is ugyanez volt, szinte egyik napról a másikra jött elő ez a másnapi hasmars. Változik a szervezetünk, nem tudunk mit csinálni sajnos. :(
2021. máj. 9. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:

:(

Nem örülök neki

Pedig nagyon szerettem

2021. máj. 9. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!