Szerintetek kinyitnak az iskolák május 10-én?
Kérdező
Most ha ezt itt nem írtad volna ki, akkor 2 nap múlva nem értetted volna, hogy miért van ez a csönd aznap a városban délelőtt?
10-es
És még egy fontos dolog: a tanárok fele (és akkor még engedékeny voltam) nem is tanított! És persze ezt senki nem ellenőrizte és nem is kéri rajtuk számon. Az ő felelősségük hol van a dologban ?
#12 itt most konkrétan a diákokra korlátozódott a dolog. Szerintem aki nagyon akart, tudott tanulni így is, akár többet, mint a sulis anyag. csak kell hozzá a belső motiváció, kellenek életcélok. Tudom, hisz ezt csináltam én is, többet fejlődtem a digitális oktatás alatt, mint rendes iskolaidőben, de tudom, hogy a felsorolt negatív dolgok a diákok nagyon nagy részénél jelen van. Hozzáteszem, érettségiző vagyok. Aki azon nyavajog, hogy milyen nehéz volt így, abban általában csak védekezés van, felelősséghárítás. Erről órákat lehetne beszélni, ha van kedved, privátban lehet folytatni :)
Ja, és nálunk a tanárok tanítottak, majdnem 30 óra meg volt tartva online, a többin feladatot kaptunk. Tudom, hogy ez kivételes, és lehet mondani, hogy ja így könnyű. A tananyag le lett adva, de az benne van a könyvben, megtalálható a neten is. Ami pluszt adott, azok az egyéni kérdések, de szerintem nagyon rossz esetben is megoldhatók egy email-váltásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!