Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Május 4-től lehet utazni?

Május 4-től lehet utazni?

Figyelt kérdés
Május 4-en lazitanak a kijárási korlátozáson, Budapesten és környékén viszont nem lesz változás. Vidéki ként utazhatok különösebb indok nélkül? 2 hónapja karanténban vagyok már a páromat látogatnám meg akivel szeretnénk osszekoltozni csak eddig közénk állt a vírus.
2020. máj. 3. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Gyakorlatilag alig változott valami.A karanténos a lábát sem teheti ki otthonról,nem hogy elutazni valahova is .
2020. máj. 3. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
önkéntes karanténra gondolt nyilván.
2020. máj. 3. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, önkéntesen voltam/vagyok karanténban, nem szegtem meg 1x se a korlátozás szabályait.
2020. máj. 3. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
2 hónapig??? És aki ennyire elszánt, az a legmagasabb esetszámnál kezd el pont kolbászolni ?!
2020. máj. 3. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem mászkálnék emberek között, oda utaznék és 1 hét múlva vissza.
2020. máj. 3. 23:43
 6/7 anonim ***** válasza:
ugyanaz . tőle is elkaphatod vírust.
2020. máj. 4. 09:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de ő se járt emberek közé csak ha nagyon muszáj volt, viszont a kérdés még mindig az, hogy lehet e utazni.
2020. máj. 4. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!