Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 16 év alattiak miért csak...

16 év alattiak miért csak beoltott szülővel mehetnek moziba?

Figyelt kérdés
A cinema city facebook oldalán egy kommentben olvastam hogy ha kinyitnak a mozik akkor ez így lesz illetve a vendéglátóhelyek belső tereinél is. Viszont ennek a korlátozásnak semmi értelmét nem látom. Ebből a korosztályból így szinte csak azok maradnak meg a mozik esetében akik a kisgyerekes szülők. Nem hiszem hogy a legtöbb tinédzsernek az lenne a legnagyobb vágya hogy a szüleivel nézze meg az akármilyen filmet a barátai helyett szóval ők így nem is nagyon fognak moziba menni. Illetve nem értem hogy miért ne ülhetne be pár 14-15 egy étterembe ha éppen úgy van kedvük. Nem az ő hibájuk hogy nem oltják őket és ez így elég nagy kib*szás velük szemben. A húgom is alig várta hogy nyáron végre mehessen valahova a barátaival erre kiderül hogy kb sehova nem fognak tudni menni. Engem nem érint mivel 19 vagyok és be is oltattam magam de ezt továbbra sem értem. Valaki el tudná magyarázni hogy mi értelme van ennek?

2021. máj. 7. 01:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Éppen ezért kapnak ilyen engedményt.

Aki felnőtt, de alapbetegség miatt nem kaphat oltást, annak még ennyi engedmény se jár.

2021. máj. 7. 10:56
 12/13 anonim ***** válasza:
94%
Mert ez egy ilyen nyomorult orszag :/
2021. máj. 7. 14:01
 13/13 anonim ***** válasza:
86%

Ez 2 kérdés.

Az egyik, hogy beülhetnek-e? Én nem tiltanám, az oltottak védve vannak, oltatlan meg saját felelősségre üljön be.

A másik, hogy ha már nem, akkor mitől lesz jobb, ha van ott még valaki? Hát igen, ez viszont dobogón van az ingyenes parkolással, meg az éjszakai kijárási tilalommal együtt a hülyeséglistán.

2021. máj. 7. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!