Hozzáértők! Mennyire jó ez a labor eredmény?
Sziasztok!
Jövőhéten hétfőn megyek orvoshoz , ma voltam laborban.
Érdekelne, hogy ezek az eredmények mennyire megfelelőek.
Tudom, hogy később kapok rá pontos választ, de addig is hátha valaki meg tud nyugtatni.
Előre is köszönöm!
Ameddig nem kerestem rá 10 perce azt sem tudtam mi az nem hogy tegyek érte hogy magasabb legyen. 😂
Viccet félre téve mostanában kevésbé éltem egészségesen a munkahelyeim, rohanás miatt. De kitudja alvajárok és kimegyek néha legelészni. 😅
Ez a 4.4 a két órás terheléses cukrod lenne? Igazad van, IR gyanús, ha leesik.
A háziorvos nem tud minden vizsgálatot kérni. (Talán ezért nincs benne az inzulin sem) Javaslom, hogy kérj tőle beutalót endokrinológushoz. Akkor a szakorvos pedig tud teljeskörű labort kérni neked vércukor anyagcserére és pajzsmirigyre (A kettő probléma sokszor együtt jár)
Pedig meg a beutalón rajta volt az IR.
Reggeli előtti, aztán reggeli után 2 órás vérvétel volt.
Reggeliztem egy szendvicset, egy péksütit és megittam egy kávét 2 cukorral mert általában ez a reggelim/tizoraim.
Lehet azért vagyok rosszul mostanában mert gyorsan leesik a cukrom? (Szédülés, homályos látás, remegés)
Eljutottam mégis orvoshoz.
Szerinte minden tökéletes. 😃
Lehet, csak épp amit vizsgálni akart arra ez nem elég információ. (IR vizsgálatához nem elég csak a cukrot nézni, pajzsmirigyhez is nagyon a felszínt kapargatják, ha csak a TSH látszik) Sajnos, ha azt akarja az ember, hogy teljeskörűen kivizsgálják, akkor kénytelen magán úton elindulni és fizetni :(
Ha nem vagy jól, (fáradékony vagy, ok nélkül híztál, gyakran rád tör a cukor éhség, fázós vagy, stb. és nem tudom, hogy gyerekvállalás előtt álló nő vagy-e, de akkor főleg!) javaslom, hogy harcold ki, hogy küldjön tovább szakorvoshoz.
Elvileg jobban megérzem az ingadozást mint az emberek nagyresze.
Kerülni fogom innentől a fehér lisztet és a kristálycukrot, helyette inkább édesitot és teljes kiőrlésű dolgokat fogyasztok majd.
Aztán ha nem javul visszamegyek természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!