Ajánljátok az oltást Covid-19 ellen?
Nem beveszed, hanem felveszed az oltást. :)
Én beadatom. A 21. században a történelem és a meglévő biológiai alapismeretek birtokában kicsit vicces olvasni (és egyben kicsit borzasztó, és elszomorító is), hogy valaki nem hisz, és nem bízik a védőoltásokban.
Szerintem mindenképp vedd fel az oltást.
Nem fogsz meghalni ez a lényege de ettől még megfertőződhetsz és fertőzhetsz is.
Az asztmád miatt mindenképpen érdemes, ugyanis a covid pont a légzőrendszert támadja.
Most lehet regisztrálni kis ideig Szputnyikra, megbízható és biztonságos vakcina. Pfizer nem lesz egy ideig. Én is foglaltam időpontot Szputnyikra.
Az pedig, hogy miket olvasol a vakcinákkal kapcsolatban, kételkedve kezeld, mert az oltásellenes Gődényék keze is mélyen benne van ezekben a kommentekben.
23/f
#2: Mit értesz azon konkrétan, hogy nem tesztelték rendesen? Melyik fázist hiányolod, mit felejtettek ki szerinted? Mi az, amit a laikusok jobban tudnak, amihez jobban értenek, mint a szakemberek?
Kérlek, szánj rá időt, és olvasd ezt végig, minden le van benne írva ezzel kapcsolatban:
Érdekes nekem eddig minden ismerősöm ezt mondta hogy aláíratnak ilyet hogy saját felelősségre oltassz és ha lesz valami bajod nem tehetsz panaszt meg kb semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!