Eléggé pattanásos az arcom, és a kérdésem a következő : Ez ellen mit tegyek hogy eltűnjön, de ne ajánljatok ilyen szereket mert nem fogom megvenni, szal csak hogy kinyomjam-e vagy mit tom én, csak tűnjön el pls pls pls pls?
Kozmetikust próbáltad már? Ő is tud csodákat tenni az arcoddal :)
20/L
Én a kozmetikust ajánlanám, ő kinyomkodja, meg lekezeli, ne magadnak nyomkodd mert később megbánod, hogy ragyás lesz tőle az arcod! Sokszor a pattanás oka belső probléma:
1. ételek, amik zsírosak, illetve magok stb
2. víz: napi 2-3 litert minimum meg kéne innod
3. rendszeres nemi élet is csökkenti
4. egy kis sport is segítene
5. napi arctisztítás, heti 2x arcradírozás
a kozmetikus pedig nem gáz, még akkor se ha esetleg fiú vagy. Maguktól nem fognak eltűnni, mert a pattanás egy gyulladt terület és ha koszos kézzel piszkálod, többszörösére megdagad, és elfertőződik!!!
remélem tudtam segíteni :-)
Egy tipp: 2 hetig ne igyal tejet. Probald ki, osszefugghet.
Amugy amit az elottem levo irt, azok is jok. Ha semmi dragat nem akarsz az arcodra kenni, akkor vegyel egy csomag elesztot, maszatold ra, majd 1/2 oran belul mosd le.
szia:)
igen...tudom, h írtad, h ne írjunk szereket, de akkor is a szalicilsav a legjobb a pattikra:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!