Crohn betegek, vagy családtagjaik akiknek kivezették a beleket, mennyi időre vezették ki?
Regen kerdezted, de mivel nem jott helyes valasz, igy segitenek az en tapasztalatommal.
En kb 8 eve vagyok Crohn beteg, nekem kapasbol 3 mutettel kezdodott (koztuk fel ev sztomaval).
Nekem sajnos kb elojelek nelkul kezdodott el, rogton a kozepebe csapva, aztan a magyar egeszsegugy hozta a formajat fel evig, vegul maganuton sikerult diagnosztizalni, mikor meguntam az allami egeszsegugyi toketlenkedest…
Mire diagnosztizaltak, elkerulhetetlen volt a mutet a sipolyok miatt (aztan masfel hetre meg egy a fertozes miatti talyog miatt), innentol vekonybel sztomam volt fel evig, amig a harmadik mutettel be nem zartak.
A Crohn azota sem jott vissza (Immurant szedek), barmit ehetek, nincs fajdalom, se semmi.
Ami van (valoszinuleg a vastagbel fel eves “kimaradasa” miatt) az a hajlam a hasmenesre, elo-elofordul, hogy hasmeneses jellegu a szeklet. Nem kell feltetlenul rohannom, de folykeonyabb.
A taplalekfelszivodas rendben van, minden ertelemben teljeserteku, zavartalan eletet tudok elni, ez a kis aprosag az extremsportban sem tud megakadalyozno, szoval egyertelmuen allitom, hogy fel lehet gyogyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!