Miért szédülök? Már nagyon kezdek kétségbe esni.
Tegnap kezdődött, egyszer csak megszédültem, és egész este mozdulni sem tudtam, mert azonnal elkezdtem szédülni, és hányingerem lett. Összefolynak a körvonalak, csak akkor jó, ha fekszem, és nem mozdulok. Nagyon nehéz kaját ettem ebédre, és igaz, hogyha a rántott sajtra gondolok(mert azt ettem) hányingerem lesz, de nem hánytam. (Pedig nagyon szeretem a rántott sajtot)
Azt hittem elmúlik reggelre, de nem, minden ugyanolyan.
Nem mozgok sokat, és kevés vizet iszom (kérlek ne savazzatok, tudom többet kellene)
Talán ez lehet a baj? Vagy a gyomromat rontottam el?
16 éves vagyok
Mi nem tudjuk mitől lehet.
Lehet az agyaddal is bármi.
Inkább a háziorvost kéne felhívni vagy a mentőket hogy kivizsgáljanak, mert ha nem tudsz mozdulni se, mert egyből szédülsz az nem játék.
Már egy kicsit jobban vagyok. Még mindig szédülök, de egy picikét jobb, csak egy picit.
A vérnyomásom jó, nem tudom mi lehet a baj...nem kívánom az ételt
Hívd fel a 112-őt. Ott kérd a mentőket nekik mond el mi a gond és adnak tanácsot. Ha úgy ítélik meg ki is mennek.
Nálam is volt hogy rosszullét miatt telefonáltam de nem kellett kijönniük csak telefonban elmondták mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!