Mi lehet ez a végbélnél??
Figyelt kérdés
Igen elmegyek dokihoz..viszont előtte érdeklődnék a végbelembol kiindulva egy csìk..Nem mondanám repedésnek inkabb kitüremkedes. Nem sebes,hanem bőrszínü.2021. máj. 3. 09:56
2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Vekonyka
2021. máj. 3. 10:04
3/7 A kérdező kommentje:
Igazabol a "gyűrű" egyii redője van megvastagodva
2021. máj. 3. 10:07
5/7 A kérdező kommentje:
Lattam mar keprol aranyeret az nem ilyen. Nem log ki semmi a luykbol. Lyuktol lefele fut az ágyékom fele kb 2 centis reszen
2021. máj. 3. 10:31
6/7 anonim válasza:
Akkor hitegesd magadat. A kezdődő aranyér pontosan így néz ki.
7/7 A kérdező kommentje:
Na megegyszer. Hasmenes utan tudom ha elojon es visszahuzodik az aranyer..de jelenesetben a lyuk mellett a bőrön van kituremkedes. Elsore repedesre gondoltam. De az aranyer egy zsakszeru dolog,ami a lyukbol log ki.es nem a luyk mellett a boron van. De remeljuk nincs igazad
2021. máj. 3. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!