Élesen nyilallo fajdalom a vegbelnel es a has aljanal. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Este arra kelek fel h mozdulni nem birok, wc-ig jutottam,hanytam(epet) egy keveset, es menni nem birok annyira gorcsol/éles fajdalom nyilallik a vegbelnel es a hasfalam legaljan. De a hasam nem kemeny.2016. okt. 9. 05:13
1/4 anonim válasza:
Remélhetőleg egy gyomor-,bélhurut (ami lehet ételtől,de lehet vírustól is), és a hasi fájdalom,görcs azt mutatja,hogy valószínűleg hasmenésed lesz. Azóta talán már ki is derült ez.
2/4 anonim válasza:
Lehet belcsavar is. Én dokihoz mennék
3/4 anonim válasza:
A hányás nélkül azt mondanám, hogy Proctalgia fugax. Az is olyan, hogy éjjel jön elő, és irgalmatlan, végbélbe nyilalló fájdalomra kel fel az ember.
Viszont az nem jár hányással, csak görccsel és székelési ingerrel, amit ugyanakkor megpróbálni is kár, mivel a székletnek semmi köze hozzá, és semmi nem jön soha.
Lehet, hogy érdemes utánaolvasnod, hátha a hányás csak valami egybeesés volt, vagy a fájdalom okozta stressz hatása. A szindróma oka nem ismert, viszont nem is veszélyes, és az alkalmi kellemetlenségen kívül nincs egyéb következménye.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszolat azthiszem holnap orvoshoz megyek mert mostanaig nem sikerult semmi javulas , ugyan ugy faj, csak enyhebben egy kicsit
2016. okt. 9. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!