Tripper párkapcsolatban, 1 év után. Eddig lappanghat, vagy megcsalt?
Ez félig egészségügyi, félig párkapcsolati kérdés lesz.
Lassan egy éve élek (állítólag) monogám párkapcsolatban a barátnőmmel. Azóta számtalanszor szexeltünk gumi nélkül. Legutóbb 5 napja voltunk együtt, ma jöttek a tünetek, azonnal elmentem orvoshoz, aki megállapította, hogy gonorrhea/tripper. Az orvos elmondta, hogy megesik, a nők 80%-a tünetmentes, viszont arra a kérdésemre, hogy 1 év alatt eddig miért nem kaptam el, már nem igazán volt válasza. Chlamydiánál egyértelműen megeshet, trippernél már nem annyira.
Barátnőmnek azonnal szóltam, tárgyilagos voltam, nem vádaskodtam, de elmondtam neki, hogy csak tőle kaphattam. Meglepettnekek tűnt, azt mondta, neki semmi tünete, de jövőhétre már bejelentkezett orvoshoz. Azóta munka volt mindkettőnknek, nem sokat beszéltünk telefonon. Nem tudom, hogy a következő beszélgetésünk milyen lesz. Elképzelhető, hogy ő fog megvádolni engem megcsalással, lehet, hogy ő vallja be, de lehet, hogy azt fogja mondani, hogy valószínűleg csak lappangot nála eddig a betegség.
Engem elég váratlanul ért ez a dolog, és hirtelen nem is tudom, hogy mit gondoljak. Szerintetek?
1) Ezt én is tudom, a kérdésem arra irányul, hogy mennyire valószínű, hogy egy tünetmentes nőtől 99 alkalommal nem kapom el, de 100-ra pont igen.
2) Köszönöm
5ös vagyok
Kérdező, remélem szakítani fogsz. Ki tudja milyen szart képes még rád ragasztani.
Ha annyi esze van h össze-vissza kuforcol gumi nélkül, akkor jobb dobni, még felcsináltatja magát valakivel és felnevelteti veled. Vagy hazahoz egy kis aids-et, hepát vagy valami jóságot.
Ha már megcsal, tegye felelősségteljesen, de neki még ez se megy.
Én nem tudnék többé hozzányúlni, azon aggódnék, éppen mit kapok el töle...
Márpedig, itt valaki félre lépett.
Ha te tudod, hogy nem te voltál, akkor nincs is több kérdés.
A többit beszéljétek meg egymással.
Ehhez nekünk már nincs közünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!