Mit csináljak, hogy megkapjam a vakcinát?
Figyelt kérdés
A probléma az lenne, hogy én regisztráltam ezen az uj oldalon, es bevalasztottam , hogy kínai vakcinát kérek. Sajnos aznap nem tudtam az oltóponton megjelenni.És ebben az esetben mi a teendő? Nem kapom meg máskor a vakcinát? Mivel az oldalon csak egyszer lehetett idõpontot kèrni. Aki tud esetleg tanàcsot, nagyon szìvesen fogadnám!2021. ápr. 29. 13:32
11/22 anonim válasza:
Ismerősöm is annyira meg akarta kapni, elkamuzta, hogy volt covidos az utóbbi negyed évben, enyhe lefolyású volt neki, simán túlélte...
Köszöni,megkapta a vakcinát, most boncolják a héten, jövő héten temetik! Látom te sem akarsz sokáig élni...
12/22 A kérdező kommentje:
#11es Ha ez komoly, akkor nagyon sajnàlom :(
2021. ápr. 29. 18:10
13/22 anonim válasza:
Halál komoly, nem ijesztgetni akarlak, ne értsd félre!
14/22 anonim válasza:
Ott van teloszam, emil, mi kell meg? Egy éve...
15/22 A kérdező kommentje:
14es regisztràltam màr! Nem az a problèmàm,de köszi a vàlaszt
2021. ápr. 29. 19:10
16/22 anonim válasza:
Értem, hogy mi a kérdés. Ott kell megkérdezni. Nyilván nem te vagy az egyetlen az egész országban, akivel ez előfordult. Ha felhívod a számot, vagy írsz nekik egy e-mailt, ők meg tudják mondani, hogy mi a teendő, és ők nem csak találgatnak, mint mi itt, hanem tudják, mit beszélnek.
17/22 A kérdező kommentje:
16os Köszi igen igazad van:)
Így fogok tenni :)
2021. ápr. 30. 01:26
18/22 anonim válasza:
11es azt elfelejtette odairni hogy ismeroset a busz utotte el..
El ne hidd mar hogy az oltastol halt meg. Kamuzik az oltasellenes kis kcsg
19/22 A kérdező kommentje:
Hiába írtam emailt, választ nem kaptam, már tanácstalan vagyok.
2021. ápr. 30. 11:53
20/22 A kérdező kommentje:
Nem kaptam az emailre semmi választ! Akkor hogyan tovább?
2021. ápr. 30. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!