Akik voltak covidosok és enyhe lefolyású volt, pontosan mik voltak a tüneteitek és melyik mikor jelentkezett?
Engem február végén érhetett el, párom náthás lett, de nem is gondoltunk covidra. Persze voltunk együtt, házasok vagyunk, együtt alszunk stb... Elkaphattam tőle, de nekem nem nátha volt.
5 napig lappangott kb. mikor őt tesztelték munkahelyen pozitív lett. Én már mielőtt megtudtuk, hogy pozitív, éjszakánként izzadtam, szakadt rólam a víz, pólókat kellett cserélnem annyira kivert a verejték. Aztán rázott a hideg. Lázam viszont nem volt.
Utána a teszt után, mikor már karanténban voltunk jelentkezett hányinger, étvágytalanság, majd erős gyengeség. Nem bírtam a gép elé leülni, alig bírtam kimenni WC-re. Magas volt a pulzusom, kb. 100-110. Mintha futottam volna és csak 5 métert tettem meg a WC-ig. Jelentkezett némi fejfájás is, de a mélypont nekem 2-3 nap volt. 10 nap alatt kijöttem belőle, köhögés nálam nem jelentkezett. Páromnak végig csak taknyossága volt, semmi több. Azóta jobban vagyunk, de a mai napig visszatérő fáradtságot érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!