Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért van ez? Valami betegség?...

Miért van ez? Valami betegség? Kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Reggel arra keltem, hogy hányingerem van. Reggelire egy szelet kenyeret ettem. Most meg már az alhasam is nyom/görcsöl de leginkább a jobb oldalon. Ha megnyomom ordítani tudnák. Mivel itt olvastam a vakbélgyulladásáról elkezdtem fokozatosan mérni a lázam, hogy nő e. Tudom ez még nem is hőemelkedés és nagyon parázós vagyok de elkezdett nőni. 7:40:35.9 kicsit alcsonyabb szokott lenni, rendes:35.3 körül. 9:00:36.2. Folyamatosan mérem amikor tudom. Tudom nagyon hülyén hangzik de megilyettem és alapból nagyon parás vagyok.
2021. ápr. 28. 09:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem láz még nem is höemelkedés. Vakbél esetleg lehet de az nem középen fáj. Lehet ételmérgezés is.
2021. ápr. 28. 09:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalatból mondom, hogy a folytonos láz mérés hőemelkedést okozhat, ha nagyon ráparázol, hiszen a stressztől is megemelkedhet a hőd,(nyilván nem 38-39-re) szóval ha csak ezt nézzük emiatt ne aggód túl magad, a többi tünettel, ha nagyon kellemetlen, akkor doki. Jobbulást kívánok!
2021. ápr. 28. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!